By Asbæk startede med én tydelig vision – At forhandle unikt tøj til kvinder til en overkommelig pris. Og det er stadig hovedtanken bag vores virksomhed. Vi er drevet af ambitionen om, at enhver kvinde skal have råd til at klæde sig lækkert på og til at opdatere sin garderobe efter sæsonens trends.

Hos By Asbæk giver vores arbejde mening, når vi skaber glæde hos kunderne. Derfor er det en stor prioritet for os at vores kunder føler sig trygge, når de handler med os. Vi værdsætter vores dejlige kunder og det viser vi blandt andet ved at pakke jeres varer ind som en fin gave. Derudover garanterer vi altid at finde en løsning for kunden, uanset hvad de henvender sig med.
Vi stræber altid efter at levere den absolut bedste service og vejledning.

By Asbæks ambitioner og visioner bindes sammen af især to elementer: Ærlighed og pålidelighed.
Vi er en webshop, men igennem kundeaftener, modeshows og vores sociale medier forsøger vi at skabe en anderledes og mere nærværende oplevelse af at handle igennem en webshop. På trods af den lave pris, skal der ikke herske tvivl om, at hos By Asbæk gør vi altid vores ypperste for at levere enormt høj kvalitet indenfor tøj samt kundeservice.