Konkurrencer hos By Asbæk

På vores sociale medier kan du jævnligt, finde en masse fede giveaway og konkurrencer. Vi elsker at forkæle vores følgere. Jeres store engagement og opbakning giver os gejsten til, at lave endnu flere!

Når du deltager i en konkurrence, på vores socialemedier skal du, selvfølgelig opfylde kriterierne, der beskrives i det pågældende opslag for at deltage. 

Vi sender alle præmier gratis i Danmark. Hvis du skal have tilsendt præmien til et andet land, skal du selv afholde fragt og evt. told udgifter.

Hvis du skal have ombyttet din præmie til en anden størrelse, skal du selv afholde udgiften til returporto.

Har du vundet en konkurrence?

Hvis du skulle være så heldig, at vinde en af vores lækre præmier, har du 20 dage efter offentliggørelsen til, at henvende dig. 

Når vinderen er fundet af en konkurrence, får vedkommende direkte besked fra os. Vi svarer på din kommentar, som du har lavet i opslaget, på den pågældende konkurrence. 

Alle vindere for én uge afgangen, offentliggøres på vores sociale medier hver Mandag kl. 12.00. 

For at vi kan sende eller udlevere din præmie, skal vi bruge disse oplysninger fra dig, det skal du være indforstået med når du deltager: 

  • Fulde navn
  • Adresse
  • Mail
  • Tlf. nummer

Konkurrencer i samarbejde med tredjepart

Sommetider indgår vi samarbejder på de sociale medier, dette kan i nogen tilfælde også indebære en konkurrence. 

Du skal naturligvis opfylde, de pågældende kriterier for at deltage. Ofte er det samarbejdspartneren, der trække samt offentliggøre vinderen. Du skal selv henvende dig til os, for at få præmien og her er ovenstående betingelser fortsat gældende. 

Fake profiler

Vi har desværre oplevet nogle gange, at der bliver lavet falske profiler, som henvender sig til følgere og oplyser at de har vundet en konkurrence.

De falske profiler henvender sig i din Messenger, med en besked om at, du har vundet en konkurrence. Ved mange af beskederne skal man skynde sig, at skrive ja tak eller lign. for at få sin præmie. Herefter sender de et link, hvor du skal udfylde dine kortoplysninger til fragt. 

Husk aldrig at oplyse dine kortoplysninger i forbindelse med en konkurrence.

Vi er desværre ikke herre over profilerne. Vi gør altid alt hvad vi kan, for at få dem lukket hurtigst muligt. MEN det er faktisk din og jeres indflydelse, som er den vigtigste. Det bedste du kan gøre, er straks at anmelde profilen som falsk samt blokere den, så den ikke kan kontakte dig igen. 

Vi er bekendt med at mange andre større virksomheder, på de sociale medier også har prøvet lignende.