Kundearrangementer

Hos By Asbæk betyder kundens oplevelse alt for os, og netop derfor tilbyder vi skræddersyede kundearrangementer, hvor du og dine veninder, kollegaer eller pigerne fra strikkeklubben kan komme og føle jer lidt ekstra specielle.

Vi byder jer velkommen i butikken, hvor I kan se, mærke og prøve alle vores lækre varer, samt få sneak peeks af vores seneste nyheder. Hvis I ønsker det kan Natasja Asbæk lave en lille præsentation for jer med sæsonens trends, inspiration til fest eller hverdag osv.

Der er ikke købstvang til vores kundearrangementer. Det handler rent og skær om at samle inspiration, hygge med veninderne og koble af.

Vi sørger for lidt godt til ganen og bobler i glasset, så alt du skal gøre, er at lade dig inspirere og nyde den gode stemning.

Har I lyst til at medbringe mad og starte arrangementet med at lægge en god bund, er I mere end velkomne til dette. 

Vores kundearrangementer foregår eftermiddag eller aften på en aftalt dato - tilmeldingen er bindende og arrangementet kræver min. 15 deltagere.

Arrangementerne foregår i vores butik i Slagelse på Skovsøviadukten.

Har du lyst til at høre nærmere eller booke et kundearrangement, er du velkommen til at tage fat i os i butikken eller skrive til os via info@byasbaek.dk 

 

Modeshow

Vi bestræber os på at holde to modeshow om året. I foråret samt efteråret. 

Modeshowet kan være online (live på Facebook), i vores butik eller som et større arrangement i andre lokaler. Det offentliggøre vi fra gang til gang. 

Kærlig hilsen Natasja Asbæk og team